Medals 4 life!

Vaar met ons mee over woeste zeeën en verover jouw Strong Viking medailles! Met jouw prestaties tijdens de Strong Viking evenementen kan je alle delen van het unieke Strong Viking ere metaal verdienen. Lees hieronder hoe het werkt

Met trots presenteren wij onze ‘Medals for Life’! Met ingang van dit nieuwe concept stopt de medailleteller niet meer ieder kalenderjaar. Vanaf nu blijven we doortellen door de jaren en ervaringen heen! Overwonnen edities vergaan nooit meer, je kan blijven sparen om al het Strong Viking ere-metaal compleet te krijgen. De medailles zijn uiteraard niet zomaar stukjes metaal. Iedere medaille heeft een eigen verhaal, achtergrond en vraagt om een eigen prestatie. De voortgang van het behalen van de medailles wordt vanaf nu nauwkeurig bijgehouden in jouw persoonlijke Strong Viking account. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken en jouw aangekochte tickets personaliseren (en uiteindelijk deelnemen om punten te verdienen natuurlijk).

Page Title

DE MEDALS 4 LIFE

Sleipnir Axe
Jouw reis begint met de Sleipnir Axe. Wordt de schrijver van jouw eigen verhaal en laat de Sleipnir Axe je leiden op jouw route. De Sleipnir Axe is opgebouwd uit vier delen, bij het behalen van twee medaillepunten verdien je het eerste deel. Ieder volgend deel is ook twee punten waard. Na het voltooien van twee, vier, zes en acht uitdagingen ontvang je dus een deel van deze medaille. Met het behalen van acht medaillepunten is de Sleipnir Axe compleet! Meer weten? Lees hier het hele verhaal!

Video afspelen

 

Varjagen Shield

Na de Sleipnir Axe is het tijd om verder te bouwen aan jouw Viking wapenuitrusting. Het Varjagen Shield zal je beschermen tijdens de reis zodat jij alle obstakels kan overwinnen. Het schild bestaat uit zes delen, waarbij je wederom voor ieder deel twee medaillepunten moet behalen. Bij het behalen van het twintigste medaillepunt mag je jezelf de trotste bezitter van het Varjagen Shield noemen. Meer weten? Lees hier het hele verhaal!

Video afspelen

Gjermundbu Helmet

De reis gaat verder met de Gjermundbu Helmet. Het bestaan van deze helm werd lang beschouwd als een mythe, maar inmiddels is de helm onthuld. De Gjermundbu helm bestaat uit zes delen, het verkrijgen van deze helm kost flink wat doorzettingsvermogen. Ieder deel van de medaille is te verdienen met vier medaille punten. Bij het behalen van 44 medaillepunten heb je dus de volledige helm in jouw bezit! Meer weten? Lees hier het hele verhaal!

Video afspelen

COMING SOON!

Na de Gjermundbu Helmet houdt de reis uiteraard nog niet op. Er is meer zee te verkennen en land te overwinnen. Wat zal de volgende reeks in deze saga worden?

Showcases
Deze welverdiende stukken ere metaal verdienen natuurlijk een mooie ere plaats. Geef jouw medailles de plaats die ze verdienen met de op maat gemaakte medaille frames!

VRAGEN

Je ontvangt een medaille bij elke tweede Strong Viking editie die je finisht (Medaille-serie 1 & 2)*. Je deelname wordt automatisch bijgehouden in je personal Strong Viking account en bij de registratietent ontvang je elke tweede editie een medaille-bandje. Met dat bandje ontvang je direct na het passeren van de finish bij het Medal Point je medaille.

Let op, Family Editions tellen NIET mee voor het Medals-for-LIFE systeem. Kinderen t/m 13 jaar ontvangen een unieke Strong Viking medaille direct na het finishen van een Family Edition.

*Alle runs vanaf 2020 tellen mee voor dit systeem, heb je in 2019 of eerder gelopen? Dan telt dit niet mee, destijds kon je per kalenderjaar sparen voor de medailles.

Je ontvangt een medaille na het finishen van elke tweede editie (vanaf 2020)*. Dit geldt bij de volgende afstanden. We maken geen onderscheid in de afstanden, aangezien iedereen op zijn eigen niveau de uitdaging aan gaat. Let op, een combinatie van de afstanden is ook mogelijk.

4km – Beginning
7km – Lightning
13km – Warrior
19km – Beast
42km – Iron** Je ontvangt daarnaast de felbegeerde Iron Viking medaille
60km – Ultra** Je ontvangt daarnaast de felbegeerde Ultra Viking medaille

*Runs die gelopen zijn in 2019 en eerder zitten niet in het Medals for LIFE systeem. Tijdens eerdere jaren kon je per kalenderjaar sparen voor jouw medailles.

**De 4km – Family Edition telt dus niet mee voor het Medals for LIFE systeem. Kids (tot en met 13 jaar) krijgen na afloop wel een Family Edition medaille.

Ja, de Strong Viking Trail Runs tellen mee voor de medailles!

Sleipnir Axe (Serie 1): 2 – 4 – 6 – 8 Editions
Varjagen Shield (Serie 2): 10 – 12 – 14 – 16 – 18 – 20 Editions
Gjermundbu Helmet (Serie 3): 24 – 28 – 32 – 36 – 40 – 44 Editions
…………………………. (Serie 4): ?? Editions

De telling van ons Medals for Life systeem gaat volledig automatisch. Hiervoor is het van belang dat je jouw Strong Viking tickets personaliseert/aanschaft met altijd een en hetzelfde email adres! De edities worden automatisch toegerekend als jij de finish bent gepasseerd.

LET OP: NIET PERSONALISEREN IS GEEN REGISTRATIE VOOR DE MEDAILLES!

Het is van belang alle Strong Viking tickets met een en hetzelfde e-mailadres te personaliseren.

Heb je verschillende e-mailadressen gebruikt in je toekomstige events, dan kun je deze tickets omzetten naar het juiste e-mailadres via deze link: Klik hier!
(dit is niet mogelijk voor runs van voor 2020!)

Dit kun je checken op de website van Strong Viking. Let op, het e-mailadres dat je invult moet overeenkomen met het mailadres waar jij jouw tickets op gepersonaliseerd hebt om jouw medailles  in te zien!

Nee, jouw gelopen edities (vanaf 2020) blijven je hele leven geldig! Dus mocht je ooit geblesseerd raken/een jaar niet deelnemen gaat de teller vervolgens gewoon verder waar je gebleven was!